Změny U KORMORÁNA

29.05.2017 14:39

Našemu obchůdku budou za pár měsíců dva roky. Za ty dva roky se leccos událo – rozšířili jsme sortiment mýdel (z původních čtyř se jejich řada postupně rozrostla na současných devět), zařadili jsme do sortimentu i pár věcí mimo mýdla a nahrazujeme původní provizorní řešení (z doby, kdy jsme nevěděli, jestli bude o obchůdek vůbec zájem) řešeními o trochu náročnějšími – třeba formičky na mýdla už nejsou z obalů od paštik, ale opravdové formičky, mýdla už nebalíme do fólie, ale do celofánu a jako nejnovější jsme připravili nové cedulky z barevných čtvrtek, které vypadají vážně dobře.

Náročnější řešení a širší sortiment nicméně přináší i vyšší náklady … nojo, a je to tady, bude se zdražovat. Ne nijak dramaticky, o 10 Kč za 100 gramů mýdel, to znamená o korunu za deset gramů. A věříme, že vám za to poskytujeme něco navíc ve srovnání se začátky obchůdku, pro které byly dosavadní ceny nastavené.

Co se tedy konkrétně změní? Od 1. 6. 2017 budou platit nové ceny mýdel:

  • Kokosové (na nádobí a praní): 49 Kč / 100 g;
  • bambucké, skořicové, kávové: 57 Kč / 100 g;
  • levandulové, voskové: 67 Kč / 100 g;
  • měsíčkové, kopřivové: 77 Kč / 100 g;
  • dárkové balíčky s mýdly: 120 Kč / 100 g.

Cena mýdel malé velikosti bude navýšena adekvátně vzhledem k jejich váze (cena za 100 g bude stejná jako "velkých"). Ostatní produkty zůstávají za stejnou cenu.
Do vyprodání zásob platí akce 47 Kč za 100 g při odběru dvou a více kusů levandulového mýdla a akční cena 29 Kč za 100 g  kokosového mýdla

Když jsme bilancovali, co se povedlo a co ne, jak se obchůdku daří a kam bychom ho nadále chtěli směřovat, rozhodli jsme se, že se zaměříme především na naše stálé zákazníky. Pro opakované nákupy jsme připravili výhodnější ceny – za první opakovaný nákup (tedy za druhý) dostanete slevu 5 % z ceny mýdel (mýdlových balíčků), po pěti nákupech (tj. za šestý) pak 10 % z ceny mýdel (balíčků). Počty nákupů budeme evidovat od data zvýšení cen. A pár našich nejvěrnějších zákazníků dostane již nyní individuální slevovou poukázku (v mailu).

Výhodnější ceny budou rovněž za větší nákup: při objednávce za 500 Kč a více budete mít buď dopravu zdarma (to už platí teď) nebo 10 % slevu (to abychom nediskriminovali zákazníky s osobními odběry).

Podrobný popis systému věrnostních slev již brzy přidáme do stránky Jak nakupovat.